menü

2017 Yılının Trend Feraceleri Nelerdir?

2017 Yılının Trend Feraceleri Nelerdir?

18 Nisan 2017

 

            Feraceler özellikle son yıllarda tesettür giyim seçenekleri arasında yerini aldı ve pek çok bayan tarafından da oldukça talep görmektedir. Meraklısı gün geçtikçe artan feraceler özellikle aniden dışarı çıkmak durumunda kalınan anlarda hanımlar için kurtarıcı ürün niteliğindedir. İlk çıktığı zamanlarda tek tip ve tek renk olarak tasarlanmış olan feraceler 2017 yılı itibari ile biraz daha renklenerek karşımıza çıkmaktadır. Tek parça olan ürün oldukça rahat bir kullanıma sahiptir.

 

 Yazlık Feracelerde Kumaş Nasıl Olmalı?

 

            Feracelerin kullanım alanları giderek genişlemek ile birlikte feraceler yazlık ve kışlık olarak ayrılmaktadır. Kışın daha kalın kumaşlar ile tasarlanan feraceler yazın daha serin tutan kumaşlardan üretilmektedir. Bu da bize aslında feracelerin sadece yazın değil kışın da oldukça tercih edilen tesettür ürünlerinden olduğunu göstermektedir. Yazın kap modellerinden sonra en çok tercih edilen ürünlerden olan feraceler bu yıl oldukça renkli alternatifler ile hanımların beğenisine sunulmuştur. Ferace formundan sapma göstermeden sadece biraz daha renk alternatifi sunulan tesettür ferace modelleri şimdiden oldukça ciddi talep görmeye başlamıştır.

 

 Özel Günler İçin Tasarlanan Ferace Modellerini Keşfettiniz Mi?

 

            Ferace modellerinin ilk tasarımları günlük kullanıma özgü ürünlerdir. Fakat hanımlar tarafından öyle kullanışlı bulundu ve talep gördü ki bu yıl özellikle özel günler için oldukça şık hatta payet işlemeli tesettür ferace modellerine de sıkça rastlanacak gibi görünüyor. Daha çok fermuar kullanılarak tanıdığımız ferace modellerinin yanı sıra fermuarsız tek parça feraceler de bu yılın tren ürünleri arasındadır. Bu ürünler özellikle belden bir kemer detayı verilerek oldukça şık bir görüntü vermenin yanı sıra bu yıl pek çok kıyafette görülen nakış işlemeler ferace modellerinde de karşımıza çıkmaktadır. Bazı modellerde kapüşon detayı da bulunmaktadır. Bu ürünlerde yine siyah renk ön planda olsa da yazın vazgeçilmez renklerinden olan pudralar bebe mavileri feracelerde de bu yıl sıkça göreceğimiz renkler arasında yerini çoktan aldı. Renk konusunda tesettür ferace modellerinde olağanın dışına çıkılmış olsa da geniş bol kesim formundan ödün vermeden tasarlanmış olması bu yıl da pek çok hanım tarafından tercih edilecektir.

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.