menü

2018 Tesettür Kombinelerinde Dikkat Çeken Detaylar

2018 Tesettür Kombinelerinde Dikkat Çeken Detaylar

09 Nisan 2018

Tesettür giyimde öncü markaların modelleri her geçen gün birbirinden farklı ve canlı, adeta kendini cansız mankende bile var eden, ben buradayım diyebilen kombinler ile karşımıza çıkıyor. Geçmiş yıllardan bu güne kadar büyük bir hızla gelişmekte ve değişmekte olan tesettür modası her rengi ve modeli içinde bulundurarak pek çok farklı zevkte bulunan insana aynı anda hitap etmeyi başarabiliyor. 2018 Kış ve yaz aylarına bakıldığın da ilkbahar ve sonbahar esintilerinin kendini hissettirdiğini görebilmekteyiz.

2018 Kış Aylarının Dikkat Çeken Modelleri ve Renkleri

2018 kış aylarının dikkat çeken renkleri haki yeşil, kahverengi ve vazgeçilemeyen siyah olsa da lacivertin gücünü de yadsımamak gerekmektedir. 2017 kış ürünlerinden de pek çok modelin kendini 2017 de bırakmayarak 2018 de bende varım dediğini caddelerde, sokaklarda ve vitrinleri süsleyen cansız mankenlerde görmekteyiz. Geçen senin kış ayında hızla büyüyen şişme montlar bu senede talep artışını devam ettirmekte, aynı zaman da belden kemerli montları ve trendleri de pek çok kez görmekteyiz. Düğmesiz ve ya tek düğmeli montların, v yakalı trençlerin bu kış da oldukça ağırlık da olduğunu kimse inkar edemez. Ancak bu kışın şaşırtan modası pileli etekler olmuş bulunmakta. Her rengi üretilen, deri gibi pek çok kumaş alternatifi olan deri eteklerin girmediği dolap neredeyse yok denecek kadar az.

2018 Yazında 2017 Modası Var Mıdır?

2018 Yazında da kışında olduğu gibi 2017nin modası kendini göstermektedir. 2017 yazına damga vuran kat kat valonlu kollar, işlemeli detaylar ki bunlar özellikle çiçek motifleri olmaktadır, bol paça pantolonlu takımlar kendine 2018 yaz aylarında da yer vermektedir. Ancak yaz ayların da damgasına vurmaya hazırlanan ve bu senenin modası olan kombin ceketli pantolon takımlarıdır. Yüksek bel ve bilekte biten bu pantolonlu takımlar yazın pek çok rengiyle tüketiciye sunulmuş bulunmakta. Nakış ne kadar pazardaki yerini kaybetmese de nakışı geçmeye hazırlanan model incilerdir. İnci ve boncuklarla süslenen, sade tercihleri de içerisin de bulunduran bu takımların ceketleri uzunluğu ve ağırlığı ile dikkat çekmektedir. Ceketlerin cep detayları kıyafeti doldurmuş ve alıma hazır hale getirmiştir.

Tesettür Kombinde 2018 Yılına Damga Vuran Modeller

Bu senenin en dikkat çekici modelleri hiç kuşkusuz kot kumaşlarla yapılan kombinler oldu. Salaş ve spor görünümü aynı anda sunan kot kumaş ile yapılan kombinler her yerde kendine yer buldu. Kot pantolon, kot gömlek, kot etek, kot ceket vitrinlerin ve tesettür mankenlerinin vazgeçilmezi haline geldi. Yapılan kumaş renkli kombinelerin, uçuş - uçuş eteklerin tamamlayıcı yaz ayların da kısa kot ceketler olacaktır.

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.