menü

2019 Tesettür Simli Elbise Modelleri

2019 Tesettür Simli Elbise Modelleri

26 Mayıs 2019

2019 yılının en iyi parçalarından biridir.  Simli elbise modelleri tesettür elbiseler içerisinde son zamanlarda bayanların en gözdesi olan elbise çeşitleri arasında yer almaktadır.  Özel davetlerde elbiseleri ile göz doldurmak isteyen bayanların ışıl ışıl görünmek isteyenlerin özel tercihleri arasındadır.  Simli elbiseler genellikle özel davetler,  düğün,  kına,  nişan,  kına geceleri,  sünnet düğünü gibi kişinin istemiş olduğu herhangi bir yere giderken tercih edilebilir.  En son trend parçalar arasında yer alarak bayanların gözdeleri arasındadır. Simli elbiseleri her sezonda da rahatlıkla giyilebilmektedir.   Simli elbise modasını koruyarak,  her geçen gün daha fazla talep edilen elbise çeşitleri arasında yer alacaktır.

 

Simli Elbiselerin Kumaş Yapıları

Simli elbise modelleri,  özel davetlerde kadınların en çok tercih ettikleri modeller arasındadır.  Tercih edilen bu elbise modellerinde rahatlık çok önemlidir.  O yüzden simli elbiseler yarı likralı olarak üretilmiştir.  Likralı elbiseler bayanların daha rahat hareket edebilmesine olanak sağlamış oluyor. Bunun haricinde elbisenin iç tarafında da astar detayları da vardır. Bu astar hem elbiselerin toplanmasını hem de iç kısımların görünmesini engelliyor.

 

Simli Elbise Modellerinde Kullanılan Detaylar

Bayanların tercih etmiş oldukları modeller arasında yer alan simli elbiseler geniş kesimli ve fırfır detaylarına geniş yer verilen modellerdir. Bu ürünlerde model skalası son derece geniştir.  En çok tercih edilen elbise modellerine renk olarak bakıldığı zaman siyah, pudra,  bebe mavisi gibi renkler çok tercih edilen renklerdir.  Bu elbiselerde şifon detaylarda çok geniş yer buluyor. Üst beden kısmı sim ile hareketlendirilirken kol kısımlarda da şifon detaylar elbiseye farklı bir hava veriyor. Simli elbise modelleri,  herkese uygun tarzda ve modelde ürün çeşitleriyle üretilmiş olup bayanların zevklerine sunulmuştur.

 

Simli Elbiselerde Model Seçenekleri

Simli elbise modelleri balık elbise olarak tasarlanabildiği gibi etek kısmı daha geniş kloş tarzda da tasarlanabiliyor. Kadınlar kendi nişan ve kına gibi özel günlerinde bu elbiseleri rahatlıkla değerlendirebilirler. Üst kısmında yelek detayı bulunan elbiseler üzerine işlenen etnik detaylarda da sim kullanılıyor. Daha sade elbise düşünenler ise tercihlerini kol volanlarında sim bulunan sade tasarımları tercih edebilirler.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.