menü

2022 Sezonu Spor Giyim Tercihleri

2022 Sezonu Spor Giyim Tercihleri

27 Eylül 2022

2022 Sezonu Spor Giyim Tercihleri

2022 sezonu için spor tarzı pek çok giyim bulunuyor. Tesettür giyen kadınlar için bu konuda spor giyim kombinliyor olacağız.
Tesettürlü giyim tercih eden kadınlar için bu tarzda giyinmek adeta bir yaşam felsefesi haline gelmiş durumda. Kadınlar, bu tarzda giyinerek ve kendine has bir stil oluşturarak kendilerini daha özel gösterebiliyor. Spor giyinmek de kadınların seçenek haline getirdiği bir tarz. Spor, yaz kış tercih edilebilen bir yapıda olduğu için de popüler bir giyim tarzı olmakta. 2022 sezonunda da spor tarzına uyum sağlamak isteyen kişiler için pek çok kombin ön plana çıkıyor. Birbirleriyle uyumlu olan giysi ve renkleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

2022 Sezonunda Tesettür Giyim için Spor Kombinleri

2022 yılı, spor giyim için oldukça renkli geçti. Bu yıl tercih edilen kombinler arasında gri beyaz tarz yer aldı. Pek çok kişinin severek kullandığı bu giyim tarzına göre beyaz eşarp ve beyaz spor ayakkabıya ek olarak açık gri ve beyaz renk karışımına sahip alt ve üst giysiler tercih edildi. Çanta tercihi olarak da beyaz renkli bir çantaya yer verildi.

Tesettür elbise tercih eden kadınların yapabileceği bir diğer spor kombin kot pantolonlu stil olarak açıklanabilir. Bu kombine göre kadın, beyaz renkli bir spor ayakkabının üzerine mavi kot pantolon tercihi yapmakta. Üst kısım için beyaz renkli bir giysi ve beyaz renkli bir eşarp tercih ediliyor. Bu tarza ek olarak havaya bağlı olarak siyah renkli bir ferace giyilebilir.

Spor tarzına uygun bir diğer kombin beyaz renkli pantolon ve beyaz renkli spor ayakkabıyla buluşan taba rengine sahip bir hırka. Bu kombin, krem rengi eşarp ile tamamlanarak harika bir uyum oluşturuyor. Tesettür giyim konusunda sizlere önerebileceğimiz bir diğer kombin pembe beyaz karışımı bir çalışma. Bu kombine göre yine beyaz renkli bir spor ayakkabı ve beyaz renkli bir pantolon kullanılıyor fakat hırka olarak açık pembe renk tercih ediliyor. Eşarp ise açık pembe, beyaz veya krem renginde yer alabilir.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.