menü

2022 Sonbahar Sezonu Ayakkabı Kombinleri

2022 Sonbahar Sezonu Ayakkabı Kombinleri

28 Eylül 2022

2022 Sonbahar Sezonu Ayakkabı Kombinleri

2022 sonbahar mevsimi ile beraber ayakkabı seçimi de büyük bir öneme sahip olmaya başladı. Bu doğrultuda pek çok kadın, araştırma yapıyor.

2022 yılı ile beraber tesettür giyim alanında yeni modalar bizlerle buluştu. Ortaya çıkan modeller ile beraber kadınlar, istediği tarzda giyinebildi ve farklı görünümler sergileyebildi. Yalnızca gömlek, pantolon ve abiye gibi ürünlerde değil aynı zamanda ayakkabı modellerinde de bazı farklılıklar yaşandı. Kadınların tercih edebileceği çeşitli ayakkabı modelleri yer alıyor.

2022 Sonbahar Sezonu için Ayakkabı Modası

2022 yılının sonbahar mevsimine az bir zaman kala bu aylarda kadınların tercih yapabileceği pek çok ayakkabı modeli bulunuyor. Bu modellerden birisi klasik spor ayakkabı. Spor ayakkabılar yağmur, kar, çamur ve güneş gibi her daim giyilebilen ayakkabılar olduğu gibi sonbahar mevsiminde de tercihler arasında yer alabiliyor. Kadınların giyebileceği spor ayakkabıların görünümlerinde de zaman içerisinde farklılıklar yer alıyor. Bağcıklı spor ayakkabılar arasında siyah, mavi ve beyaz renk sıklıkla tercih edilebiliyor.

Tesettür giyen kadınlar için tercihler arasında yer alabilecek bir diğer ürün bağcıksız spor ayakkabılar olmakta. Bu tür spor ayakkabılar, bağcık ile uğraşmak istemeyenlerin tercih ettiği bir ayakkabı modeli oluyor. Giyimi kolay olmasıyla bilinen bu tür ayakkabılar sayesinde kadınlar, bağcık derdi olmadan pratik bir şekilde ayakkabı giyebiliyor olacak.

Sonbahar mevsiminde giyilebilecek ayakkabılardan birisi özellikle sonbahar mevsiminin başlarında sıcak havanın da etkisiyle üstü açık spor tarzı ayakkabılar. Babet ayakkabılarına benzeyen üstü açık bu tür ayakkabılar, görünümü ile kadınların özel bir tarza kavuşmasını sağlarken ılık ve sıcak havalarda ferahlık sağlıyor. Pek çok rengi bulunan bu tür ayakkabıların koyu yeşil, gri ve beyaz gibi renkleri ön plana çıkmakta.

Kadınların giyebileceği pek çok model bulunuyor. Tesettür elbise giyen kadınlar için karşımıza çıkan bir diğer model topuklu açık ayakkabılar. Bu ayakkabılar, özellikle güzel günlerde yani sıcak havalarda tercih edilebilir. Topuklu ve kemerli ayakkabı olarak da geçen bu ayakkabılar, ferahlık konusunda da imkan sağlıyor.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.