menü

2022 Yılında Tesettürde Moda Olan Renkler

2022 Yılında Tesettürde Moda Olan Renkler

19 Ocak 2022

2022 Yılında Tesettürde Moda Olan Renkler

2022 yılında tesettür giyim pek çok yeni parça ile hareketlilik kazanacak. Özellikle de çok ünlü modacılar tarafından tasarlanan tesettür elbise modelleri veya diğer tesettür parçaları çok şık ve rahat bir görünüm sağlayacak. 2022 yılında tesettür giyimde sadelik hâkim olacak. Genellikle kıyafetlerde tek renklerin kullanılmış olduğunu ve çok fazla desenin bulunmadığını göreceğiz. Tek renkten oluşan tesettür modelleri aynı zamanda da hem şıklık hem de rahatlığın ön planda olduğu şekilde tasarlanacak. 2022 yılında tesettür modasında salaş bir tarz hâkim olacak. Tesettür giyimde herhangi bir desen tercih etmek isteyenler ise genellikle kare desenli kıyafetleri tercih edebilirler. Ayrıca tesettür giyimde en çok tercih edilen ve dikkat çeken detaylardan bir tanesi de hırkalarda ve triko elbiselerde belden bağlamalı detayların kullanılması olmuştur.

Tesettürde Renk Seçimi

Tesettür giyimde son dönemlerde oldukça büyük yenilikler ve tasarımlar olmuştur. Yepyeni tasarımlarla birlikte 2022 yılında da karşımıza çok şık tesettür elbiseler ve parçalar çıkmaya devam edecek. Tesettür kıyafetlerde en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan bir tanesi de kesinlikle renk seçimleridir. Tesettür kıyafetler son derece şık görünümlerde tasarlanmış ve harika renkler kullanılmıştır. 2022 yılında da tesettür kıyafetlerde karşımıza genellikle siyah, bordo, krem rengi, gri, kahverengi, bej ve indigo renkleri çıkacaktır. Ayrıca tesettür gömleklerde de yine karşımıza birden fazla renk kombinasyonu çıkmaya devam edecek. En yaygın olarak kullanılan kırmızı ve siyah uyumu gömleklerde de oldukça fazla kullanılacak. Ayrıca hardal rengi ve siyahın uyumu da tesettür gömlek modellerinde fazlaca görmeye alışık olduğumuz bir modeldir.

Tesettür renk seçimlerinde en önemli olan noktalardan bir tanesi de kullanılan kıyafet ile ayakkabının uyumudur. Tesettür giyimde spor ayakkabı son dönemlerde oldukça şık bir görünüm sağlar. Spor ayakkabılarda ise beyaz ve siyahın uyumu en çok tercih edilen tarzdır. Ayrıca topuklu ayakkabılarda krem tonları, siyah ve beyaz son derece şık ve hoş bir görünüm sağlar. Bu nedenle 2022 yılında retcih edeceğiniz renkler sade ve şık olmalıdır.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.